MENU

Translate

Οι ηλεκτρονικές αγορές ολοένα και αυξάνονται. Παρ' ολα αυτά ορισμένοι διστάζουν να αγοράσουν οτιδήποτε μέσω ίντερνετ, φσβούμενοι να χρησιμοποιησουν τη πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή καποιο άλλο τρόπ πληρωμής. Προσωπικά τα τελυταία 6 χρόνια αγοράζω τη πλειοψηφία των αγαθών από ηλεκτρονικά καταστήματα. Η αρχή έγινε με απλά ηλεκτρονικά προιόντα (αναλώσιμα Η/Υ, αναλώσιμα εκτυπωτών κτλ), η συνέχεια με ηλεκτρικές συσκευές όπως καταψύκτης, ηλεκτρική κουζίνα, καφετέρια και σήμερα προμηθεύομαι μέχρι και φαρμακευτικά προιόντα. Επίσης, αρκετά από τα απαραίτητα προιόντα για τη κόρη μου, όπως καρ'οτσι, κάθισμα αυτοκινήτου, περιστρεφόμενο παιχνίδι, πάνες και πολλά άλλα τα αγόρασα μέσω ίντερνετ κυρίως από Αγγλία. Ειδικά για τη κόρη μου έψαχνα πολλά διαφορετικά site εντός και εκτός Ελλάδος και έτσι θεωρώ πως γνωρίζω αρκετά καλά τις τιμές της αγοράς.

Έτσι για όλους τους νέους μπαμπάδες οι οποίοι θέλουν να βρούν το καλύτερο δυνατόν προιόν στη καλύτερη τιμής θα χαρώ να βοηθήσω στη εύρεση του καλύτερου προιοντος στη καλύτερη τιμή. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας. 

Παραδείγματα 

Τα προιόντα των παραδείγματων που ακολουθούν έχουν αγοραστεί από εμένα τον ίδιο αλλά και από φίλους μου και είναι 100% εγγυημένη η αγορά καθώς και η σωστή και έγκαιρη παράδοση  στο χώρο σας.

Το πολυκαρότσι Cosatto Giggle 3 σε 1,All Star σε κατάστημα της Ελλάδος κοστίζει:  699,99 Ευρώ χωρίς τα μεταφορικά. 

Για του λόγου το αληθές : 


Το ίδιο καρότσι στο ηλεκτρτονικό κατάστημα του amazon/uk κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά 447,42 Ευρώ.


Επίσης,  το περιστρεφόμενο παιχνίδι το οποίο τοποθετούμε στη κούνια του μωρού για να το ηρεμεί και να το κοιμίζει κοστίζει πανάκριβα στην Ελλάδα, σε αντιθεση με το εξωτερικό όπου πληρώνοντας και τα έξοδα μεταφοράς πάλι σε συμφέρει να το αγοράσεις. 


Η ποιότητα των προιόντων είναι ακριβώς η ίδια και η εγγύηση ισχύει από όπου και αν το αγοράσεις. Μπορώ να απαριθμήσω πολλά παραδείγματα για να παρουσιάσω τις μεγάλες διαφορές τιμών ανάμεσα στα site της Ελλάδος και αυτά του εξωτερικού.  Επίσης σε πολλά ελληνικά site χρησιμοποιοιούν βίντεο και φωτογραφίες από τα site των κατασκευάστριων εταιρειών, αλλά με τιμή πολλαπλάσια. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του παραθέσω αρκετά παραδείγματα.

Τέλος να σημειώσω ότι είναι γνωστό σε όλους πως αγοράζοντας από ξένα site δεν ενισχύουμε την τοπική αγορά και την οικονομία αλλά πραγματικά ορισμένοι χρεωνουν το ίδιο προιόν σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές εις βάρος των καταναλωτών. Ειδικά σήμερα πρέπει πρώτα να ενδιαφερόμαστε για την οικονομία της οικογενειας μας και μετά για όλα τα υπόλοιπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου