MENU

Translate

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ!!

Το blog μας αναβαθμίζεται και με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με τρεις μεγάλες Βρετανικές εταιρείες, την εταιρεία COSATTO, την εταιρεία KIDDICARE και την εταιρεία AMAZON.UK παρέχοντας επιπλέον έκπτωση σε όλα τα παιδικά- βρεφικά προϊόντα καθώς και σε προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζουμε χαμηλότερες τιμές σε εκατοντάδες προϊόντα σε σχέση με τις αντίστοιχες τιμές της ελληνικής αγοράς.

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιοδήποτε προϊόν, σχετικό ή μη με το μωρό σας, εγγυόμαστε ότι θα το βρούμε στη χαμηλότερη τιμή και θα σας ενημερώσουμε για το πως μπορείτε να το προμηθευτείτε.

Μερικά παραδείγματα :

Τα προϊόντα των παραδειγμάτων που ακολουθούν έχουν αγοραστεί από εμένα τον ίδιο αλλά και από φίλους μου και είναι 100% εγγυημένη η αγορά καθώς και η σωστή και έγκαιρη παράδοση  στο χώρο σας.

Το πολυκαρότσι Cosatto Giggle 3 σε 1,All Star σε κατάστημα της Ελλάδος κοστίζει:  699,99 Ευρώ χωρίς τα μεταφορικά. 

Για του λόγου το αληθές : 


Το ίδιο καρότσι στο ηλεκτρονικό κατάστημα του amazon.uk κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά 510 Ευρώ.


Επίσης,  το περιστρεφόμενο παιχνίδι το οποίο τοποθετούμε στη κούνια του μωρού για να το ηρεμεί και να το κοιμίζει κοστίζει πανάκριβα στην Ελλάδα, σε αντίθεση με το εξωτερικό όπου πληρώνοντας και τα έξοδα μεταφοράς πάλι σε συμφέρει να το αγοράσεις.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003U6HCGQ/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Τέλος, η πολύ απλή αλλά ταυτόχρονα απίστευτα χρήσιμη θήκη για καφέ και μικροπράγματα που τοποθετείται στο καρότσι στην Ελλάδα κοστίζει 23 Ευρώ ενώ η ίδια θήκη με τα προνόμια του blog μας προσφέρεται μόνο με 14 Ευρώ. 

http://www.amazon.co.uk/Diono-Buggy-Buddy-Stroller-Organiser/dp/B005PK1G76/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1400654733&sr=8-1&keywords=diono

Η ποιότητα των προϊόντων είναι ακριβώς η ίδια και η εγγύηση ισχύει από όπου και αν το αγοράσεις. Μπορώ να απαριθμήσω πολλά παραδείγματα για να παρουσιάσω τις μεγάλες διαφορές τιμών ανάμεσα στα site της Ελλάδος και αυτά του εξωτερικού.  Επίσης σε πολλά ελληνικά site χρησιμοποιηθούν βίντεο και φωτογραφίες από τα site των κατασκευαστριών εταιρειών, αλλά με τιμή πολλαπλάσια. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να του παραθέσω αρκετά παραδείγματα.

Τέλος να σημειώσω ότι είναι γνωστό σε όλους πως αγοράζοντας από ξένα site δεν ενισχύουμε την τοπική αγορά και την οικονομία αλλά πραγματικά ορισμένοι χρεώνουν το ίδιο προϊόν σε διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές εις βάρος των καταναλωτών. Ειδικά σήμερα πρέπει πρώτα να ενδιαφερόμαστε για την οικονομία της οικογενείας μας και μετά για όλα τα υπόλοιπα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου